TÜRKİYE BEAT CORONA PUZZLE HIZ YARIŞMASI

BEAT CORONA PUZZLE HIZ YARIŞMASI

Yarısma 31 Mayıs 2020 Pazar günü saat 13.00’da yapılacaktır.

Yarışma puzzle’ı 230 parçalıdır.

Yarısmaya katılım 200 kisi ile sınırlıdır.

Yarısmaya TÜM TÜRKİYE’den 18 yaş üzeri puzzle severler katılabilir.

Basvurular www.turkiyepuzzle.com adresinden yapılacaktır.

Başvuran yarışmacılar, yarışma puzzle’ları için Idea Factory firmasına 50 TL (Elli Türk Lirası) gönderecektir. Bu bedel yarısma puzzle’ı ve adrese sevkiyat içindir.

IDEA FACTORY

Hesap ismi: Esra Yıldırım

İş Bankası

IBAN: TR93 0006 4000 0011 1331 5452 71

Yarısma Puzzle’nın sevkiyatı yarısmacıların başvurularında belirtecekleri adreslerine yapılacaktır.

Son basvuru tarihi: 21 Mayıs 2020 Perşembe günü saat 20.00

Web üzerinden başvuru yapılıp, IDEA FACTORY-Esra Yıldırım hesabına yarısma puzzle bedelinin gönderilmesi ile başvuru tamamlanır ve başvuru sahibi yarışmacı olmaya hak kazanılır.

Sadece Yarısmacı olmaya hak kazanan yarısmacılara yarısma puzzle’ları belirtecekleri adrese gönderilecektir.

Yarısma puzzle sevkiyatları en geç 22 Mayıs 2020 Cuma günü yapılacaktır.

Pandemi sürecinde sevkiyatlarda oluşabilecek problemlerden IDEA Factory ve/veya Puzzle Derneği sorumlu tutulamaz.

Yarısma kuralları;

Yarısma 230 parcalık puzzle ile yapılacak.

Yarısma bireysel yarısmadır (İkinci kisi tarafından yarısmacıya destek verilmeyecek, ayrıstırma vs yapılmayacak)

Yarısmacılara puzzle’ları IDEA Factory tarafından paketli olarak teslim edilecek.

Puzzle’ın paketi yarısma öncesi hicbir sekilde acılmayacak. Acılmıs paketler diskalifiye edilecek, yarısma dışı kalacak.

Yarısma icin bir whats up grubu kurulacak. Tüm bildirimler ve iletisim whats up üzerinden olacak.

Seyirciler için Puzzle Derneği facebook sayfasından yayın yapılacak ve Puzzle severler de yarısmacıları gorebilecek, sonucları anında takip edebilecek.

Yarışmacıların her türlü resim ve paylaşımları Puzzle Derneği tarafından sosyal medyada kullanılabilir. Yarışmacılar yarışmaya girerek bunu kabul etmiş sayılırlar.

Yarısma 31 Mayıs 2020 Pazar günü saat 13.00’de baslayacak.

Yarısmacının yarısmaya basladıgı saati guvenilir hale getirebilmek amacıyla;

Yarısmacı yarısmaya baslamadan once yanında bir kagıt ve kalem bulunduracak

Yarısma puzzle’ı orjinal, acılmamıs ambalajı ve kutusunda olacak

Yarısma icin Puzzle Derneği tarafından yarısmacılara saat tam 12.59’da bir parola verilecek (Parola hem what up üzerinden hem de facebook’ta acıklanacak)

Yarısmacılar bu parolayı kağıdın uzerine yazıp, açılmamış orjinal ambalajındaki puzzle ile parolanın birlikte resmini cekip, whats up’dan Yarısma grubuna gonderecekler.(Böylece yarısmaya herkesin baslama saati teyit edilebilecek)

Yarısmacıların parolayı kagıda yazıp, acılmamıs puzzle kutusu ile resim cekip whats up’a gondermeleri icin tam 1 (bir) dakikaları olacak.

Üzerinde parola bulunmayan ve/veya orjinal ambalajı açılmış puzzle ile resim çekilmesi durumunda yarışmacı diskalifiye edilecektir.

Yarısma saat tam 13.00’da START verilmesiyle baslayacak.

Start ile birlikte Yarısmacılar cep telefonlarından kronometrelerini baslatacaklar.

Puzzle’ını tamamlayan yarısmacı kronometresini durduracak. Ekran goruntusunu alacak. Bitmiş puzzle ile parolanın birlikte resmini çekerek what up’a gönderecektir. Ayrıca kronometrenin ekran goruntusunu yarısma whats up grubuna gonderecek. (Süre için whats up’a puzzle ve parolanın birlikte cekilmis resim gönderisi esastır. Bir gecikme/problem olması durumunda sürenin teyidi amacıyla kronometre görüntüsü tedbiren istenmektedir)

Resimlerin kurallarda acıklandıgı sekilde cekilmesi, whats up ile yarısma grubuna gonderilmesinin sorumlulugu yarısmacıya aittir. Resmin yarısma kurallarına uygun cekilmemesi vs durumunda Yarısmacı yarısma dısı kalır ve/veya Yarısmacı kendisinden istenen verileri istenilen şekilde iletmediği takdirde süre, sıralama vs. gibi konulara itiraz edemez.

Puzzle’ın bittigi süreye gore yarışmacıların sıralaması www.turkiyepuzzle.com web sayfasında acıklanacak.

İsteyen yarısmacılar Türkiye Beat Corona Puzzle Hız Yarısması’na Zoom programını kullanarak katılabilirler. Zoom’a katılım zorunlu degildir. Tüm sürec resmi olarak whats up üzerinden yürüyecektir.

Zoom’a sadece yarısmacılar katılabilir. Seyircilerin süreci izleyebilmeleri icin Puzzle Dernegi sosyal medya üzerinden yayın yapacaktır.

SPONSORLAR

Değerli sponsorlarımıza, katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.